UMETNI in GEL NOHTI

Roke so očem naš najbolj izpostavljen del telesa – prvi vtis o nas. So znak negovane, urejene, moderne ženske. Poskrbite da bo vaš prvi vtis pričal o vaši urejenosti!

V estetskem centru Taleks, izdeluje umetne nohtke ter poslikave certificirana mojstrica nail-art a in certificirana Nail Academy stylistka, s 15 letnimi izkušnjami, ki tudi vodi tečaje. Redno se izobražuje v tujini in osvaja nove tehnike.

V našem salonu delamo izključno z novimi vrhunskimi materiali, ki na zdravih nohtkih zdržijo tudi do osem tednov! Uporabljamo NOVE MEDICINSKE BIO GELE in ANTIALERGENE BREZKISLINSKE DERMATOLOŠKO TESTIRANE GELE IZ LOS ANGELESA, k so prijazni zdravju in nohtkom!

Izpolnjujemo vse sanitarne in zdravstvene pogoje. Za vsako stranko razkužimo površino in steriliziramo pripomočke, ter za vsako stranko uporabimo novo pilico.

Gelirani in umetni nohti so postali že stalen spremljevalec sodobne ženske. Tehnike, preparati in materiali, s katerimi delamo v našem centru so tako dovršeni, da dajejo nohtom naraven izgled, ter dolgo obstojnost. Profesionalen nohtni stilist iz vaših nohtov lahko ustvari pravo umetnijo, ki bo pečat vaše individualnosti. Najlepše pri poslikavah pa je ravno to, da z domišljijo in spretno roko, lahko vsaki stranki pričaramo unikat.

Kako obstojni so nohti je odvisno od kvalitete naravnega nohta. Popravilo se priporoča enkrat mesečno.

POMEMBNO:

Podaljševanje nohtov po zakonu ne smemo izvajati na GLIVIČNIH NOHTIH ter na strankah ki imajo nalezljiva kožna obolenja.

© ESTETSKI CENTER TALEKS Tatjana Tomić Lautar s.p. Vse pravice pridržane. Izvedba: Studio utrip d.o.o.