TEČAJI IN DELAVNICE

IZVAJAMO INDIVIDUALNE TEČAJE GELIRANJA IN PODALJŠEVANJA NOHTOV, TER TEČAJE NAIL-ART-a, ZA KATERE PREJMETE CERTIFIKAT.

Tečaji zajemajo teorijo in prakso. Po končanem tečaju ste usposobljeni za samostojno opravljanje dela.

Ker želimo, da naše tečajnice postanejo vrhunske nohtne stilistke, ter pridobijo kvalitetno znanje na najvišjem nivoju, vse tečaje  opravljate individualno, zato da se vam lahko maksimalno posvetimo!

Kadar izjemoma razpišemo skupinske tečaje (z največ 2 – 3 udeleženkami), dobite na ceno tečaja 10% popust, razpisan datum skupinskega tečaja, pa objavimo na našem fb-profilu Estetika & Kozmetika Taleks, ter na naši spletni strani.

Za individualne tečaje se lahko kadarkoli naročite na 031 733 987 in se bomo dogovorili za termin.

Za vsako tečajnico pripravimo profesionalno delovno okolje, z vsem potrebnim materialom, pripomočki in opremo. Vse kar potrebujete, je model na katerem boste praktično delale. Model ne sme imeti pogriženih nohtov in ne sme biti nohtna stilistka. Cena tečaja zajema ves porabljen material.

Obvezno je predhodno plačilo akontacije v znesku 50% od vrednosti tečaja, s katerim rezervirate oziroma potrdite svoj termin za tečaj.  Akontacijo najmanj en teden pred začetkom tečaja nakažete na naš račun, vse potrebne informacije vam posredujemo na mail.
Preostalo polovico zneska plačate na dan tečaja. V primeru da se tečaja ne udeležite, akontacije ne vrnemo.

EDUKATOR: Tatjana Tomić Lautar, po izobrazbi kozmetičarka, certificirana nohtna stilistka, ter certificirana mojstrica nail art-a. Gelirane nohte izdeluje že 15 let, izkušnje pa je pridobila pri nas in v tujini (Zagreb, Beograd, Budva, Milano, Munchen, London), ter se še naprej konstantno izobražuje, osvaja novosti in izpopolnjuje.
Na tečaju se vam bo z veliko predanostjo, veseljem  in z veliko ljubeznijo do tega dela popolnoma predala in posvetila. Nesebično vam bo predala vrhunsko znanje umetnosti izdelovanja nohtov, ter nasvete in trike, ki jih je 15 let pridobivala pri nas in v tujini, pri vrhunskih mojstrih in umetnikih izdelave nohtov, s pomočjo katerih boste postale boljše od drugih. Želi, da njene tečajnice postanejo vrhunske nohtne stilistke, ter njen ponos.

TEČAJI:

1. OSNOVNI TEČAJ GELIRANJA NOHTOV

JE UNIKATEN IN INTENZIVEN TEČAJ GELIRANJA IN PODALJŠEVANJA NOHTOV, na katerem vas v dveh dneh naučimo samostojne izdelave geliranih nohtov.

Tečaj zajema teoretični in praktični del.

V ceno je vključen ves porabljen material, ter pisno gradivo ki ga prejmete za domov.

Prvi dan zajema teorijo in prakso. Delo na modelu (geliranje s podaljšavo konic) ki ne sme imeti pogrižene nohtke in ki ne sme biti druga nohtna stilistka.

Drugi dan zajema teorijo in praktično delo na modelu (popravilo oziroma korekcija) na katerem ste delali prvi dan tečaja.

Po koncu tečaja pišete preizkus znanja ki zajema teorijo.

Po uspešno opravljenem tečaju prejmete certifikat.

Cena: 350,00 eur

2. PRILAGOJEN NADALJEVALNI TEČAJ

Če želite postati  strokovnjak na področju izdelovanja nohtov, vam svetujemo, da po določenem času, ko ste že opravile osnovni tečaj geliranja, ter že samostojno delale, opravite še nadaljevalni gel tečaj.

Ko boste po končanem osnovnem osnovnem tečaju pričele izdelovati nohte, boste opazile da zaradi premalo prakse in izkušenj, nohtki niso taki kot bi želeli da so, ter kot bi morali biti. Vedno se pojavijo različne težave, ter dodatna vprašanja, kajti stranke imajo različne naravne nohtke (različne oblike, trdote, površine, ph,…)
Ker želimo da znate narediti kvalitetne in popolne nohtke (saj ste ravno naše tečajnice naša najboljša reklama ter rezultat kvalitete našega tečaja), vas želimo usposobiti do te faze, da boste izdelale res vrhunske nohtke! Ker je danes ta storitev na tržišču dokaj razširjena,  je to nujno potrebno tudi iz vašega stališča,  da boste imele zadovoljne stranke, ki se bodo rade vračale. Tako vam nadaljevalni tečaj izdelovanja nohtov, ki ga opravite pri nas, da tisto piko na i, ter omogoča konkurenčnost na trgu, ki je danes ključnega pomena. Na nadaljevalnem tečaju boste deležne vrhunskega intenzivnega profesionalnega vodenja in osvajanja še tistega, kar vam manjka do izdelave popolnega nohta. Popolnoma se vam bomo prilagodili in odgovorili na vsa vprašanja. Naučili vas bomo popolne izdelave nohtov, s katerimi boste odstopale od povprečnih nohtnih stilistk. Zato je nadaljevalni tečaj zelo pomemben in bo popolnoma prilagojen vašim potrebam.

Nadaljevalnega tečaja se lahko udeležite vse stilistke željne vrhunskega znanja in vrhunskih končnih izdelkov, tudi če osnovni tečaj niste opravljale pri nas, pomembno je le, da že imate predznanje, oziroma opravljen osnovni tečaj geliranja nohtov.

Tečaj traja en dan. V ceno je vključen ves porabljen material. Potrebujete le model na katerem boste praktično delale, ki pa mora že predhodno imeti gelirane nohte in ne sme biti nohtna stilistka.

Po opravljenem tečaju prejmete certifikat.

Cena tečaja je 180,00 eur.

3. NAIL-ART OSNOVNI TEČAJ POSLIKAVE NOHTOV

Nail-art basic je tečaj, s katerim se naučiti ustvariti lepe kreacije in poslikave z detajli na nohtih vaših strank. Na osnovnem tečaju poslikav se boste naučili francoske poslikave s tremi različnimi linijami, uporabe praha v gelu, matt efekt, krom efekt, booster, osnovne tehnike poslikav, risanje osnovnih vzorcev kot recimo roža, listki, snežinke, različne črte in vzorci,..

Nail art osnovni tečaj je lažja tehnika risanja. Ne potrebujete nobenega predznanja v poslikavah.

Tečaj traja en dan, predvidoma cca. 4 ure. Modela ne potrebujete. S seboj prinesite beležko in pisalo, ter profesionalen čopič. Čopiče lahko kupite tudi pri nas. V ceno tečaja je vključena vsa poraba materiala.

Cena tečaja je 100,00 eur.

Po uspešno končanem tečaju prejmete certifikat.

NAIL-ART  NADALJEVALNI TEČAJ

Nail-art nadaljevalni tečaj, je namenjen tečajnicam ki že imajo osnovno znanje poslikav. Naučile se boste ustvariti zahtevnejše, ter trenutno aktualne kreacije in poslikave. Na tečaju se boste naučile tehnik ombre, babyboomer, sugar, mat-shine, uporabe folije, 3D motivov, ter zahtevnejše motive poslikav kot so naprimer metulj, pentlja, čipka,…

Tečaj traja en dan, predvidoma cca. 4 ure. Modela ne potrebujete. S seboj prinesite beležko in pisalo, ter profesionalne čopiče. Čopiče lahko kupite tudi pri nas. V ceno tečaja je vključena tudi poraba materiala.

Po uspešno končanem tečaju prejmete certifikat.

Cena tečaja je 120,00 eur.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

- ker tečajev ne izvajamo zato, da bi pri nas kupili material (nismo distributer!) temveč iz iskrene ljubezni in veselja do tega dela in z željo dviga kakovosti teh storitev v Sloveniji, ter varne izdelave nohtov

- ker smo v 17 letih prakse izdelovanja nohtov osebno preizkusili večino preparatov na Slovenskem tržišču, ter vam poleg samega tečaja tudi svetujemo glede nakupa kvalitetnih preparatov in pripomočkov, po dostopnih in primernih cenah, da ne boste same eksperimentirale in po nepotrebnem zapravljale denar

- ker imamo zelo ugodne cene tečajev, saj ne izhajamo iz stališča zaslužka, temveč iskrene ljubezni do tega dela, ter želje predati znanje naprej

- ker dajemo poudarek na varno izdelavo nohtov brez poškodb

- ker vam nesebično zaupamo vse skrivnosti, ki so potrebne za popolno izdelavo nohtov, ter delimo male skrivnosti velikih mojstrov

- ker imamo odlične reference in dolgoletne izkušnje

- ker se zavedamo da ste ravno naše tečajnice najboljša reklama našega podjetja in naših tečajev

- ker je na dan tečaja pri nas poskrbljeno za ves material in vse pripomočke in ne rabite kupiti ničesar, ne materiala, ne osnovnega paketa, vse  kar potrebujete je dobra volja, želja po znanju ter model

- ker imajo naše tečajnice našo podporo tudi po končanem tečaju, ter jim pomagamo tudi s svetovanjem pri ustanovitvi svojega podjetja


© ESTETSKI CENTER TALEKS Tatjana Tomić Lautar s.p. Vse pravice pridržane. Izvedba: Studio utrip d.o.o.