KRIOLIPOLIZA

NOVA IN EDINA TEHNOLOGIJA ZA TRAJNO ODPRAVO MAŠČOBNIH CELIC!

Revolucionarno odkritje: nad maščobo z mrazom – za vedno! Metoda, ki jo v svetu uspešno uporabljajo že tri leta, končno tudi pri nas v Sloveniji v Kočevju, v estetskem centru Taleks.
Kaj storiti, ko odpovejo vse diete, telovadbe in drugi poskusi, da bi se znebili nadležnih maščobnih oblog? Ne želite si kirurških posegov kot je liposukcija, poskusili ste že mnogo različnih metod po salonih, a radi bi še nekaj več – in to več je kriolipoliza.

V našem centru vam usposobljeni terapevti svetujejo in profesionalno opravijo terapijo s kriolipolizo, ki vas bo zagotovo fascinirala.
Že samo ime nam pove, da imamo opravka z mrazom: Krio – led, lipoliza – kemični razpad maščobnih celic. Maščobo bomo zbaparaturo za kriolipolizo lokalno obravnavali na točno določeni temperaturi, točno določen čas. V tem času maščobne celice kristalizirajo in razpadejo ter se v nekaj tednih izločijo iz organizma. S tehnologijo kriolipolize, se celice maščobe v vašem telesu odstranijo ZA VEDNO!
Metoda se opravlja ciljno, kar pomeni, da se terapevt loti v eni terapiji enega kritičnega predela, npr. spodnjega dela trebuha, zgornjega dela trebuha, stegen ali zadnjice. Pri kriolipolizi ni bojazni, da bi se med terapijo poškodovalo okoliško tkivo, metoda je varna in povsem naravna, ker so maščobne celice izredno občutljive na mraz in je področje hlajeno tako, da vpliva le na te, na druge celice pa ne. Zaradi  aplikatorja, ki poskrbi za povečano prekrvavitev tkiva, med samim tretmajem ne občutimo bolečine. Terapija je povsem neboleča, takoj po terapiji se lahko vrnete k vsakdanjim obveznostim, okrevanje ni potrebno.
Med terapijo nastaneta rahla oteklina in rdečina – edem, ki v nekaj urah izgine. Z eno terapijo odpravimo do 25 odstotkov maščobnih celic, ki se potem ko razpadejo po limfnem sistemu izločijo iz telesa v nekaj tednih.

REZULTATI SO ODLIČNI IN TRAJNI.

Kriolipoliza je postopek, s katerim dosežemo, da maščobne celice zamrznemo oziroma jih podhladimo. Ko so nekaj časa podvržene takšnemu stanju, maščobne celice odmrejo, razpadejo in se preko limfnega ter krvnega obtoka tudi izločijo iz telesa. Ko so enkrat uničene, ne nastanejo več, njihovo število v vašem telesu se je za vedno zmanjšalo!Je trenutno najnovejši postopek v svetu, s katerim dokazano učinkovito odstranimo maščobo na mestih, kjer je to najtežje.

NOVA aparatura za kriolipolizo v ESTETSKEM CENTRU TALEKS vsebuje kar pet tehnologij, ki pripomorejo k doseganju najboljših rezultatov;

KRIOLIPOLIZA: zamrzne maščobne celice, ki nato odmrejo in se izločijo iz telesa za vedno.

LASER: laserski žarki na točno določeni ferkvenci, pomagajo pri razgradnji maščobnih celic.

VAKUUM: v estetiki se uporablja že desteletja, saj povečuje prekrvavitev in zmanjša celulit ter maščobne obloge. Pri tej napravi vakuum ustvari kožno gubo, ki jo tudi zamrzne.

ELEKTROFOREZA: je postopek, s katerim ločimo komponente v določeni zmesi. Je neke vrste električni tok, ki smiselno loči različno nabite molekule v električnem polju. Uporabimo lahko en način galvanskega toka in šest načinov faradičnega toka. Z različnimi načini lahko istočasno izvajamo hitrost obnavljanja celic, hitrost pretoka tekočin v telesu, intenzivno stimuliranje mišic, izboljševanje volumna krvnega obtoka, odvajanje notranjih odpadnih snovi iz telesa ter sproščanje izčrpanih mišic, s čimer negujemo limfni sistem.

BIOVIBRA: pripomore k boljši prekrvavitvi in lažjemu izločanju maščobnih celic.

ODLOČITE SE ZA NAJNOVEJŠO IN NAJBOLJŠO TEHNOLOGIJO Z NIZOZEMSKO APARATURO ZA DOKONČNO ODPRAVO MAŠČOBE Z VRHUNSKO USPOSOBLJENIMI TERAPEVTI ZA IZVAJANJE KRIOLIPOLIZE V ESTETSKEM CENTRU TALEKS!

NAROČANJE IN INFORMACIJE NA 031 733 987

© ESTETSKI CENTER TALEKS Tatjana Tomić Lautar s.p. Vse pravice pridržane. Izvedba: Studio utrip d.o.o.