VAKUUM RADIALNA ENDODERMNA TERAPIJA

  Naša nova aparatura za izvajanje radialne endodermne vakuum terapije je najprestižnejše znamke vrhunske kakovosti Iskra Medical.

  Aparatura je terapevtska in nudi pester nabor različnih dodatkov, ki močno razširijo uporabo v namene estetike in fizioterapije. Pravilna izbira aplikatorja in nastavitev omogočata izredne rezultate tako v oblikovanju telesa, pomlajevanju obraza,  intenzivni masaži celega telesa, rehabilitaciji športnikov in fizioterapiji. Zato ima poleg različnih dodatkov in ventuz tudi več različnih programov, s katerimi lahko izvajamo vse te etetske in terapevtske programe.

  O terapevtskih učinkih RDT najdete več na naši spletni strani pod rubriko zdravje in fizioterapija. O lepotnih učinkih in odpravi gub na obrazu pa pod rubriko nega obraza.

  Patentirana radialna endodermna terapija (RDT®) omogoča edinstveno kombinacijo pulzirajočega vakuuma in posebno oblikovanih aplikatorjev s tremi rotirajočimi kroglicami, ki ustvarijo krožno kožno gubo, kjer istočasno potekata drenaža in raztezanje vezivnega tkiva. Terapija z elektronsko kontroliranim podtlakom v masažni ventuzi ustvari kožno gubo, ki jo podltak v potujoči ventuzi hkrati razteza, drenira in masira. Dotok sveže krvi in kisika na prizadeta mesta se močno izboljša, hkrati pa poteka tudi limfna drenaža, ki skozi limfni sistem odstrani nakopičene odpadne snovi. Vezivno tkivo postane ponovno elastično, koža se napne in učvrsti, značilne vdolbine in izbokline celulitne in pomarančaste kože pa izginejo. Koža je ponovno gladka, čvrsta in napeta – brez sledi celulita in odvečnih centimetrov.

  Terapije izvajamo na različnih delih telesa: noge, trebuh, zadnjica,…

  Učinek radialne endodermne vakuum terapije:
  • odstrani celulit (vse 4 stopnje) in pomarančno kožo
  • odstrani maščebne obloge
  • učvrsti ohlapno kožo
  • poveča se tonus in napetost
  • znatno se izboljša prepustnost kapilar, kar poveča pretok hranilnih snovi in kisika v celicah in mehkih tkivih, kar pomeni, da se bistveno izboljša mikrocirkulacija
  • izboljša se hidracija ekstracelularnega matriksa (tj. biološko aktivno vezno tkivo, ki zapolnjuje prostor med celicami), kar vodi do aktivacije fibroglasov in rasti novih celic

  Naročanje na 031 733 987

© ESTETSKI CENTER TALEKS Tatjana Tomić Lautar s.p. Vse pravice pridržane. Izvedba: Studio utrip d.o.o.