ELEKTRO STIMULACIJA

DELOVANJE:

Elektro mišična stimulacija je izjemno učinkovita, varna in naravna metoda za odpravljanje maščobnih blazinic na najbolj kritičnih delih telesa, kot so trebuh, stegna in zadnjica, istočasno pa v zelo kratkem času odpravi celulit, napne kožo ter učvrsti mišični tonus. Zato je poleg odprave maščobe in celulita izjemno učinkovita tudi za učvrstitev, dvig in oblikovanje zadnjice, stegen in trebuha. Elektro stimulacija stimulira periferno prekrvitev, izboljšuje celični metabolizem ter s tem povečuje raztapljanje in izgorevanje maščob. Posledično se zmanjša obseg na kritičnih delih telesa. Električni impulzi delujejo na mišice tako, da posnemajo naravno krčenje – mišične kontrakcije, ter kontrakcije tkiv, kar vodi do segrevanja, posledično raztapljanja maščobe, hkrati se  učvrstijo in okrepijo mišice, koža pa napne.  S postopkom se izboljšuje tudi elastičnost kožnih in podkožnih vlaken, kar vidno izboljša tonus kože.

ESTETSKI UČINKI:

Hujšanje, intenzivno hujšanje, raztapljanje maščobnih oblog, utrjevanje telesa, utrjevanje mišic, intenzivno utrjevanje mišic celega telesa – vse mišične skupine, krepitev telesa, tonifikacija,  utrjevanje trebušnih mišic po porodu, utrjevanje zadnjičnih mišic, dvig zadnjice, hujšanje in tonifikacija zadnjičnih mišic, utrjevanje in oblikovanje stegenskih mišic ter odprava celulita, utrjevanje notranjih stegenskih mišic (jahalne hlače), limfna drenaža srednjega in globokega učinka, oblikovanje prsi, tonifikacija prsi, utrjevanje prsnih mišic, odprava pomarančne kože, intenzivno utrjevanje bokov, … Programi so nastavljivi posebej za moške in ženske.

KONTRAINDIKACIJE:

Nosečnice, srčni spodbujevalnik, osebe s protezami in kovinskimi vstavki v telesu, epilepsija, huda srčna obolenja, kostni tumor,motnje zavesti, motnje perifernih živcev, mišične bolezni, hude kostne in sklepne okvare.

NAŠA APARATURA ZA ELEKTRO MIŠIČNO STIMULACIJO:

Je namenjena uporabi za estetske namene oblikovanja telesa, šport, krepitev mišic in mišičnega tonusa, za kontrakcije mišic ali skupim mišičnih vlaken, za doseganje vazodilatacije, za potrebe zmanjšanja občutljivosti na bolečine. V te namene ima 250 različnih programov. Ima CE etiketo.

Naročanje na 031 733 987

© ESTETSKI CENTER TALEKS Tatjana Tomić Lautar s.p. Vse pravice pridržane. Izvedba: Studio utrip d.o.o.