MIKRODERMOABRAZIJA

Mikrodermoabrazija ali z drugim imenom diamantni peeling.

Si želite prenovljen izgled vaše kože? Vas motijo gubice, brazgotine, nečista koža, pigmentni madeži ali strije? Potem je mikrodermoabrazija z diamantnim pilingom edinstvena in idealna rešitev za vas.
Je naravni postopek za luščenje površinskega sloja kože na obrazu ali telesu in obnavljanje kože (epidermisa). Postopek je revolucionarna novost v dermatologiji, estetiki in moderni kozmetiki ter neoperativni poseg na koži, ki regenerira in revitalizira, zgladi in obnovi kožo.
V estetskem centru Taleks, v ta namen uporabljamo NOVO tehnološko izpopolnjeno aparaturo, ki ima kombiniran mehanizem diamantnih konic in vakuuma. Aparatura pa ima še dve drugi tehnologiji za še dve različni terapiji, ki ju po potrebi lahko kombiniramo z dermoabrazijo. Želeno globino posega glede na cilj in potrebe kože ter tip kože dosežemo z ustrezno nastavitvijo aparata in izbiro primerne diamantne konice.
Postopek mikrodermoabrazije je popolnoma neboleč. Primeren je za vsakogar, ki hoče izboljšati izgled kože in preprečiti prezgodnji proces staranja. Kolikokrat je priporočljiv tretma je odvisno od področja in tipa kože, katerega se obdeluje. Priporočljivo je narediti od tri do deset tretmajev .Število tretmajev je odvisno od tega, kaj stranka želi ter kakšni so problemi na koži. Tretmaje je potrebno ponavljati na 1 do 2 tedna, odvisno od tipa kože.
Pred samim postopkom priporočamo pregled kože. Običajno pred pričetkom diamantnega pilinga izvedemo še čiščenje kože, saj s tem vašo kožo ustrezno pripravimo na tretma.
Kakšna stanja kože so priporočljiva za diamantni piling?
brazgotine
hiperpigmentacije
nečista koža
široke pore
gube
strije
koža brez tonusa
Rezultati so v večini primerov vidni že po prvem tretmaju.
Sama nega in postopek z aparatom sta popolnoma varna za stranko. Celoten postopek vodi in izvaja strokovno usposobljena profesionalna terapevtka.
Naj kaj moramo paziti po samem postopku?
Moramo se izogibati izpostavljanju sončnim žarkom na prostem in sončenju v solariju. Kožo si moramo vsak dan primerno zaščititi s kremo. Natančnejša navodila vam podamo v našem centru.
Za naročilo ali brezplačen pregled in posvet nas lahko pokličete na 031 733 987

© ESTETSKI CENTER TALEKS Tatjana Tomić Lautar s.p. Vse pravice pridržane. Izvedba: Studio utrip d.o.o.