DIAMANTNI PEELING

DIAMANTNI PEELING ALI MIKRODERMOABRAZIJA

Ste opazili, da se je koža na vašem obrazu pričela starati, da imate na koži brazgotinice in zabarvanost od aken, pigmentne madeže, da imate na telesu strije? Nič ne odlašajte, odločite se za mikrodermoabrazijo!

Mikrodermoabrazija je postopek luščenja povrhnje plasti kože.  Gre za postopno in kontrolirano  nekirurško metodo, ki se izvaja s pomočjo kristalov, drobnih kapljic ali zraka. Z mikrodermoabrazijo se koža regenerira in revitalizira, ter postane gladka in napeta. S pomočjo omenjenega postopka se izboljša tudi struktura kože.  Mikrodermoabrazija je uspešna tako v boju proti aknasti koži, kot tudi v boju proti prvim znakom staranja kože in nastalim strijam. Sam postopek je zelo učinkovit in je v splošnem primeren za vse starostne skupine in tipe kože.  Izvaja se lahko na vratu, obrazu, prsnem košu, hrbtu, trebuhu, bokih, stegnih in po želji tudi na preostalih delih telesa.

Postopek traja do 30 min., izjemoma tudi dlje, recimo na večjem področju na telesu kjer so strije, odvisno je tudi od tega ali se izvaja še s kakšnim drugim kozmetičnim ali estetskim tretmajem ali v kombinaciji s še drugo aparaturo.Mikrodermoabrazija je neboleča in koži prijazna – ne povzroča alergijskih reakcij, po posegu se koža hitro obnovi, rezultat pa je vidno pomlajena in sijoča koža izboljša se struktura in polt kože, poveča se njena debelina, zmanjša se velikost por in starostnih peg, zmanjšajo se tudi morebitne brazgotine na koži, ki so nastale kot posledica prebolelih aken, ter zgladi strije.

Postopek mikrodermoabrazije spodbuja k obnavljanju kože, kožo odebeli in proizvaja kolagen v njej, zaradi česar postane koža še bolj prožna.

Na kaj deluje mikrodermoabrazija?

  • Brazgotine,
  • hiperpigmentacija,
  • akne,
  • koža brez tonusa,
  • strije,
  • nečista koža,
  • široke pore,
  • gube.

Za zdrav videz kože včasih ni dovolj samo zdrav način življenja in pravilna prehrana. Zaradi V našem salonu bomo terapijo in morebitne kombinacije z drugimi aparaturami ali preparati izvedli strogo profesionalno in individualno, glede na vaše potrebe, za popoln končni rezultat. Nudimo vam  strokovnost, kvaliteto, izkušnje in individualno obravnavo in zasebnost. Ne oklevajte in nas obiščite – zagotovo bomo našli najboljšo rešitev za vas!

Terapije opravljamo z NOVO aparaturo po najnovejši tehnologiji!

NUDIMO TUDI BREZPLAČEN PREGLED IN SVETOVANJE. NAROČANJE NA TELEFON 031 733 987

PODROBNEJŠI OPIS:

Gre za medicinsko estetski tretma, pri katerem površino povrhnjice na koži odstranimo z aparaturo. Kožo tretiramo s posebej za to izdelanim instrumentom, z diamantnimi nastavki dermoabrazer. Pri postopku obravnave povrhnjice s tem instrumentom, uporabljamo različne diamantne nastavke oziroma glave ki so različne velikosti in različnih hrapavosti, glede na namen in vrsto kože. Diamantna dermoabrazija se uporablja za odstranjevanje poškodovane kože, nekaterih brazgotin, razpokane kože, aken, posledic aknaste kože in za odstranjevanje temnih lis. Uporabljamo pa jo tudi pri pomlajevanju kože.

VARNOST:

Postopek in kombinacije drugih postopkov sta povsem varna za stranke, saj ju opravlja za to usposobljen terapevt.  Pred začetkom se koža glede na tip in starost tudi ustrezno pripravi na sam postopek, da le ta poteka brezhibno in dosežemo najboljše rezultate.

POGOSTOST IZVAJANJA:

Kako pogosto bomo postopek izvajali je odvisno predvsem od tipa kože in starosti. Odvisno je tudi od problema, ki ga želimo odpraviti in od predela telesa, kjer se omenjen problem nahaja.  »Trdovratnejši« kot je problem, več tretmajev potrebuje.  Praviloma se ponovi okoli 6 tretmajev v razmaku od 7 do 10 dni. Natančnejši odgovor vam lahko podamo po pregledu kože. V splošnem pa za vzdrževanje pridobljenega stanja svetujemo, da poseg ponovite 1x do 2x krat na leto.

REZULTATI:

V večini primerov so rezultati vidni že po prvem tretmaju.

ZAŠČITA:

Vse na kar morate paziti po postopku je, da se nekaj dni ne izpostavljate neposrednim  sončnim žarkom in se ne sončite v solariju, saj je koža v tem času bolj občutljiva. Kožo si vsak dan zaščitite tudi z ustrezno kremo. Vsa bolj podrobna in natančna navodila boste prejeli po samem posegu v ESTETSKEM CENTRU TALEKS.

© ESTETSKI CENTER TALEKS Tatjana Tomić Lautar s.p. Vse pravice pridržane. Izvedba: Studio utrip d.o.o.